Які умови працевлаштування для українських біженців у Польщі? Чи потрібно мати спеціальні дозволи або документи, і як швидко можна отримати необхідну інформацію для початку роботи?
Які умови працевлаштування для українських біженців у Польщі?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-16 18:59:41
Переїзд до Польщі через війну в Україні став для мене та моїх близьких справжнім випробуванням. Ми не знали, з чого почати, як шукати житло та роботу. Однак, усе змінилося, коли ми натрапили на портал spilnoinpl. Це надзвичайно зручний і інформативний сайт для українців, що вимушено виїхали до Польщі. На ньому ми змогли знайти всю необхідну інформацію: від юридичних порад до вакансій на ринку праці. Якщо ви шукаєте інформацію де шукати роботу https://spilnoinpl.org/article/de-i-iak … v-polshchi раджу тут дізнатися. За кілька днів після реєстрації на сайті, я знайшла роботу, яка підходила мені за досвідом і кваліфікацією. Крім того, spilnoinpl допомагає зорієнтуватися в соціальних питаннях, що дуже важливо для тих, хто тільки приїхав до Польщі. Цей портал став для нас справжньою підтримкою, і я можу щиро рекомендувати його всім, хто опинився в подібній ситуації.