У мене питання до всіх. Я от задумалась, де краще купувати продукти з доставкою? Чи є у вас якісь перевірені сервіси, які ви використовуєте і можете порекомендувати? Чи, може, хтось уже спробував щось нове? Я намагалася знайти щось просте і зручне, але в інтернеті так багато варіантів, що просто не знаю, на чому зупинитися. Чи варто звертати увагу на ціни, чи на асортимент?
Замовлення продуктів онлайн
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-05 17:17:47
Я розумію твої переживання щодо покупки продуктів з доставкою. Можу порадити тобі звернути увагу на інтернет-магазин "Метро" https://metro.zakaz.ua/uk/categories/fresh-meat-metro/ . Це дійсно один з найкращих варіантів для замовлення свіжих продуктів, зокрема м’яса. Я сам нещодавно скористався їхньою доставкою, і можу сказати, що залишився дуже задоволений. Асортимент там великий, і ціни цілком адекватні, що, безумовно, приваблює. Коли я робив замовлення, мені сподобалося, що на сайті можна легко знайти потрібні продукти, а також дізнатися про їхню свіжість і якість. М’ясо, яке я отримав, було дійсно відмінного якості, і я впевнений, що й інші продукти не підведуть. Доставка проходила без проблем, і все було вчасно.